ADVISEUR ZONNE-ENERGIE

Als adviseur zonne-energie ben je het visitekaartje van HANBANK Installatietechniek en heb je veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Je geeft de klant deskundig en financieel advies en probeert een passende oplossing te vinden. Het is belangrijk dat je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en sterke communicatieve vaardigheden zodat je duidelijk de boodschap kunt overbrengen.

De werkzaamheden zijn enorm verschillend, zoals bijvoorbeeld marketing, direct sales, acquisitie en inkoop. De projecten waar jij voor werkzaam bent lopen uiteen van SDE+ projecten tot particulieren markt.

Wat biedt HANBANK Installatietechniek?

Kwaliteit en eerlijkheid staan voorop bij HANBANK Installatietechniek. Dit kun jij dus ook van ons als jouw werkgever verwachten. Om je zo goed mogelijk te ondersteunen krijg je niet alleen een uitgebreide training. Wij maken gebruik van efficiënte software en speciale software waarmee je o.a. gemakkelijk opbrengstberekeningen kunt maken. Een goede inzet stellen wij enorm op prijs en dat willen wij ook belonen. In een notendop kun je het volgende verwachten:

Fulltime functie
Grote zelfstandigheid
Interne opleiding

Functievereisten

Commercieel
Representatief
Cijfermatig onderlegd
Sociaal sterk
Per direct beschikbaar

Opleidings- en ervaringseisen

MBO/ HBO werk- en denkniveau
Soort dienstverband: Voltijd